TaubækNYT - Sæsonafslutning i TSIF Håndbold

TaubækNYT har en fin artikel om vores sæsonafslutning - læs mere her

Se artiklen i TaubækNYT her: taubæk_nyt_august2023 (adobe.com)

Taulov-Skærbæk Håndbold afholdt sæsonafslutning med præmieuddeling til årets kammerat og årets spiller

Det summede af spænding, glæde og stolthed i Elbohallen, da Taulov-Skærbæk Håndbold afholdt deres årlige håndboldafslutning for at fejre sæsonens resultater og anerkende de spillere, trænere og frivillige, der har gjort en særlig indsats både på og uden for banen. Højdepunkterne ved afslutningen var uddelingen af priserne til årets kammerat og årets spiller. Derudover blev årets træner kåret, og som en ganske særlig anerkendelse blev der uddelt en ærespris.

 

Bente Præst, formand for Taulov-Skærbæk Håndbold, siger: ”For vores klub er værdier som holdånd, kammeratskab og fællesskab af afgørende betydning. Derfor anerkender og belønner vi spillerne ud fra disse kriterier.” Udvælgelsen af årets kammerat og årets spiller blev baseret på afstemninger foretaget af spillerne selv og de enkelte trænerteams.

 

Prisen for årets kammerat uddeles til den spiller på holdet, der har udvist ekstraordinær støtte, hjælpsomhed og positivitet over for sine holdkammerater både under træning og til kamp. Med denne pris anerkendes de spillere, der altid er der for deres holdkammerater, og som altid bidrager til at skabe et positivt og inkluderende holdmiljø.

 

Prisen som årets spiller uddeles til den spiller på holdet, der har udviklet sig ekstraordinært og udvist engagement og lederskab på banen. Med denne pris anerkendes den enkelte spillers individuelle præstationer og evnen til at inspirere og motivere sine holdkammerater. Det er en måde at fejre talentet og den hårde arbejdsindsats, der er nødvendig for at opnå fremragende resultater.

 

Prisen som årets træner gik i år til en gruppe af trænere – nemlig klubbens ungtrænere, som gør et fantastisk stykke arbejde. Lone Kanstrup, børneansvarlig i Taulov-Skærbæk Håndbold og vejleder for ungtrænerne, siger: ”Vi har haft stor succes med at tilbyde spillere fra U13 og op en ekstra udfordring med at være ungtræner for et af klubbens børnehold. Det er helt utroligt, som alle ungtrænere er vokset med opgaven og virkelig har rykket sig, både håndboldfagligt og personligt. Jeg har selv haft glæden af fire ungtrænere til mine U9-drenge, og det har været en stor fornøjelse. Spillerne ser virkelig op til dem.”

Som noget ganske særligt blev der også uddelt en ærespris. Den tilfaldt Michael Rode Jensen. Bente Præst siger: ”Siden du startede din trænerkarriere i klubben i 1995, har du været alle hold igennem– lige fra U7-mix til senior. Din store håndboldfaglige viden gør, at du kan tage alle hold og give dem en træning, som er lærerig og inspirerende – din ’håndboldbank’ er kæmpestor. Du er altid klar til at give en hånd med – om det er som træner, som frivillig, i bestyrelsen, til stævner eller noget helt andet, så kan vi altid regne med dig. Kære Michael – tusind tak for de første 25 år i klubben. Vi håber, vi kan lokke dig til at forsætte i mange år endnu!

Der blev også tid til at fejre nogle af de andre fine resultater, som de enkelte hold havde præsteret i løbet af sæsonen. U15-piger og U13-drenge vandt begge guld til Tivoli Cup Friheden, og U11-piger vandt guld både til Tivoli Cup Friheden og til FrøCup.

Med en succesrig sæson bag sig fortsætter Taulov-Skærbæk Håndbold med at opbygge et stærkt fællesskab, hvor værdier som samarbejde og kammeratskab er centrale. Denne afslutning med præmieuddelingen var blot et af mange eksempler på, hvordan klubben fortsætter med at fremme et positivt og inkluderende miljø, der inspirerer og motiverer alle involverede til at stræbe efter det bedste på og uden for banen.

 

Har du også fået lyst til at komme i hallen og prøve at spille håndbold? Vi starter op efter sommerferien i uge 33, og vi træner tirsdage og torsdage. Du kan finde de enkelte holds træningstider på www.tsifhaandbold.dk.