Hjemmekampe i marts

Hjemmekampe Elbohallen i marts

 

Så lakker håndboldsæsonen mod enden. Marts er traditionelt sidste måned med turneringskampe, og dette gentager sig også i år for Taulov-Skærbæk IF Håndbold.
Som en forberedelse til Støttemads’ forårsfest 2024 lagde vi ud med hjemmestævne lørdag den 2. marts, hvor U15-drenge, U19-kvinder og serie 2 kvinder spillede kampe.

 

Næste hjemmekamp spilles torsdag d. 7. marts, hvor serie 2 kvinder møder Vinding, som er tophold i rækken.

 

Søndag den 17. marts er det tid til hjemmestævne igen, da begge vores kvindehold i serie 2 spiller kampe mod henholdsvis Kongeå HK og Smidstrup/Skærup.

Kampen mod Kongeå HK skal gerne vindes, hvis holdet vil holde sig i toppen af puljen, hovrimod det tegner til et brag af et lokalopgør om vigtige point for det andet serie 2-hold.

Serie 2 herrer spiller også kamp denne dag – denne gang mod Vejle HK. Dette er også en kamp, der gerne skal vindes, hvis herrerne vil gøre sig forhåbninger om at holde fast i toppen af puljen og eventuelt rykke op i serie 1 i næste sæson. Så kom i hallen og hep på vores seniorhold!

 

Vi slutter måneden af med tre hverdagskampe tirsdag den 19. marts, hvor U15-pige A, U15-drenge B og U19-kvinde A skal spille mod hhv. HF Højfyn, Team Vestfyn og Sønderborg Håndbold.

For alle tre ungdomshold er der tale om vigtige kampe, og de garanterer god håndbold og højt humør. Så kom i hallen og hep på vores ungdomshold den sidste kampdag i denne omgang!