top of page
  • TSIF Håndbold

U14 drenge i 2. division.Kvalifikationsweekenderne er altid en helt speciel tid for håndboldspillere. Det er de første gældende kampe i sæsonen, og det er med spænding og sommerfugle i maven, spillerne går ind til kampene.


I år prøvede både vores U14 drenge og U16 piger lykken, og forsøgte at kvalificere sig til 2. division. Efter sidste weekend hvor det ikke gik i 1. runde af kvalifikationen, var begge hold derfor i aktion igen her i weekenden.


Vores U16 piger var lørdag et smut i Vojens, hvor det blev til en stor sejr over HSR Klaring, men desværre et 1-måls nederlag til Team Haderslev-Vojens, der derfor tager pladsen i 2. division lige for næsen af vores super seje piger.


U14 drengene var utrolig tæt på at kvalificere sig allerede i 1. runde, men måtte også igennem 2. runde, hvor drengene skulle vise sig frem på hjemmebane søndag i Elbohallen. I den første kamp viste drengene ingen tegn på nerver og kørte en stensikker sejr hjem på 16-6 over Vidar-Ulkebøl. Denne sejr blev fulgt op af endnu en storsejr over Rødekro på 20-12.


Da ØBG Silkeborg samtidig slog de samme hold i deres første kampe, var kvalifikationen allerede en realitet inden den sidste kamp, hvor TSIF og Silkeborg delte i porten med resultatet 12-12.


Der skal lyde et stort tillykke til begge hold for deres flotte resultater i de sidste to weekender. Vi glæder os til at følge U14 drengene i 2. division i den kommende sæson.106 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page