top of page
  • Forfatters billedeTSIF Håndbold

TSIF - Nu i lilla - for en aften.Onsdag aften var vores U16 piger på besøg hos efterskolen i Bramming. Det skulle spilles om to point, men pigerne kom lidt skævt fra start. Da de gik ind ad døren i Bramming, 3 kvarter før kampstart, så stod spilletøjet stadigvæk i boldrummet i Elbohallen. Heldigvis er de hjælpsomme i Bramming og lynhurtigt fik de fundet et sæt trøjer frem og modstanderne løb på værelset efter ekstra shorts til pigerne.

Den lidt skæve start på aftenen kunne man dog ikke se på pigerne. Fra første fløjt var pigerne i teten og lynhurtigt var vi foran 5-0. Så gik vi lidt ned i kadance, men holdt den gående frem til pausen hvor vi var foran 11-9.

Så fulgte 16 målløse minutter. Der var rigeligt med chancer men kvaliteten i afslutningerne var for ringe. Heldigvis havde Sofie i målet (i øvrigt også i shorts) en af de dage hvor man skal være dygtig for at passere hende, så efter de mange målløse minutter var vi kun bagud med en. De sidste 8 minutter får vi lidt mere held med tingene og pigerne ender med at tage begge point med en sejr på 14-13.

Man burde ikke kunne vinde når man kun laver 3 mål på en halvleg, men heldigvis er pigerne rigtig gode til at dække op og de mistede aldrig troen på at de to point nok skulle blive deres. Næste gang spiller pigerne i deres sædvanlige hvide trøjer. Det bliver først tirsdag d. 5. Februar når Vejen HK kommer på besøg i Elbohallen.

123 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page