top of page
  • Forfatters billedeTSIF Håndbold

Kolding cup 2019 med TSIF brillerPåsken stod traditionen tro på påskestævne for vores u-14 drenge og piger.


Lørdag spillede begge hold deres indledende kampe i Elbohallen, mens pigerne var i Ndr. Bjert søndag og drengene i Fredericia.


Pigerne der var i indledende gruppe med tre tyske og et hollandsk hold, gjorde rent bord og vandt alle deres fire kampe i gruppespillet, dermed var de klar til semi-finalen hvor endnu et tysk hold, SC Alstertal-Langenhorn ventede. Her sejerede vores seje piger med 10-8 og var dermed klar til at køre mod Sydbank arena i Kolding for at spille finale mod hollandske H.V. SVBO 1.Finalen blev fløjtet i gang kl.15.15, og selvom vores seje piger kæmpet bravt viste H.V. SVBO at være overmagten. Dermed sluttede stævnede med en super flot 2. plads til vores u-14 piger.

Drengene ville ikke stå tilbage for pigerne. I deres gruppe skulle de møde tre tyske og et dansk hold. Ligesom pigerne blev til lutter sejr, od de var dermed også klar til at spille semi-finale. En kamp der blev spillet i Fredericia mod JSG Wittingen/Stöcken fra Tyskland. Efter en kanon start fra vores drenge blev kampen aldrig for alvor spændende, og med en sejr på 19-14 kunne drengene slutte sig til pigerne i Kolding, hvor de skulle spille finale lige efter pigerne.


I finalen ventede JSG Odenwald fra Tyskland. En super flot og spændende finale der bølgede frem og tilbage hele vejen igennem. Desværre lykkes det JSG Odenwald at scorer i sidste sekund og dermed hive en smal sejr på 14-13 hjem. Super flot fight af vores drenge og en velfortjent sølvmedalje.


114 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page