top of page
  • Forfatters billedeTSIF Håndbold

Håndboldkaravanen og HåndboldskoleD. 23 august havde vi, i børne- og ungdomsafdelingen, fint besøg i Elbohallerne. 1. til 4. klasse var inviteret til håndboldkaravane og det blev en dag vi sent vil glemme for mere end 360 børn fra skolerne i Skærbæk og Taulov kiggede, henover dagen, forbi til leg med bolden. De 20 frivillige instruktører havde hænderne fulde hele dagen og blev belønnet med mange smil og high fives fra børnene. Børnene fik testet skudarmen på vores fartmåler, forsøgte at få skudt hul på Landin, lavede kolbøtter og lavede afleveringer mellem benene og bag om ryggen. Dagen var fyldt med små succesoplevelser for alle børnene også i spillet på to mål.


Vi var rigtig glade for besøget og er allerede ved at forberede næste års besøg. Skulle man have fået et barn hjem som ikke kan vente helt til næste år med at spille håndbold, så er man meget velkommen til at kigge forbi til træningen i hallen.”


Du kan se masser af billeder her: https://www.tsifhaandbold.dk/billeder


Håndboldskole.


”Børne- og ungdomsafdelingen er allerede ved at gøre klar til det næste store arrangement når vi igen i år holder håndboldskole i efterårsferien. Igen i år bliver det de sidste 3 dage efterårsferien i tidsrummet 9 til 15. Årets tema er den forestående VM turnering og fredag slutter vi at med ”VM”-turnering og landskampsstemning i hallen.


Vi håber naturligvis på at se mange af vores lokale spillere, men også fra vores naboklubber. Håndboldskolen er nemlig en god måde at knytte venskaber på tværs af klubber og årgange.


Tilmelding foregår via DHF på dette link https://haandbold.dk/boern-unge-og-motion/haandboldskoler/tilmelding-til-dhf-haandboldskoler/ . ”


54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page