top of page

Facilities

Hos Elbohallen tilbyder vi udlejning af haller og lokaler til enhver lejlighed. Hvad enten det er sportsaktivitet, afholdelse af møder og fest eller noget helt andet, er vi det oplagte valg. Vi har store idrætshaller til rådighed, som kan bruges til alle former for begivenheder og fysisk udfoldelse, ligesom vi har selskabslokaler, der kan rumme helt op til 200 personer.

 

Vi har desuden en skydebane og en billardhal, og hvis behovet er en messe, en udstilling eller et andet større arrangementer, kan vi tilmed være behjælpelige. Du har mulighed for at booke her på hjemmesiden, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for yderligere information.​

Hal 1

 

- Kendt som den gl. hal

- Udover alm. håndbold streger, er der også håndbold kortbane streger.

- Bruges, udover faste ting, til messer, udstillinger, større fester, kræmmermarked.

Hal 2

 

- Bygget i 1987, og betegnes som ”den nye hal”.

- Her har vi 300 faste siddepladser til tilskuere. Hallen er lys, og har et naturligt lysindfald fra ovenlysvinduer.

- Nyt kunststof gulv installeret i 2017.

- Denne hal bruges, udover faste ting, til store møder, konferencer m.m

Cafeteria

 

Hallens cafeteria er beliggende på 1. sal, og har foruden burgere, pølser, sodavand osv., et yderligere udvalg af sund mad bestående af bl.a. sandwiches med højere fiberindhold, saftevand uden kunstige tilsætningsstoffer og sukker og et lettere udvalg af frugt/grønt, så alle kan få stillet sulten efter ønske og behov.

Herudover sælger vi også frisksmurte sandwiches samt menuer med disse. Menuer med fastfood og sodavand kan også købes.

bottom of page